lis 19

Odchod Štěpána

Přátelé, kamarádi a milí fans,

jak jste již někteří zaznamenali, Štěpán Málek se rozhodl po více než 30 letech kapelu N.V.Ú. opustit.

Snažili jsme se najít řešení, ale bohužel se to především ze strany Štěpána nepodařilo. Rozhodl se jít vlastní cestou a dle jeho slov „dělat věci jinak“. Pro celou kapelu je to samozřejmě velmi nepříjemná situace, protože jsme byli jednak postaveni před hotovou věc a jednak se Štěpán s požehnáním kapely stal během let hlásnou troubu a tváří N.V.Ú. Zatím co ostatní členové odváděli „černou práci v chodu kapely i na podiu“, Štěpán se těšil z přízně fans i medií. O to větší měl však zodpovědnost a důvěru od bývalých i současných členů kapely, kterou nyní bohužel zklamal a zneužil.

Na odchodu z kapely by nebylo až tak nic výjimečného, protože se to prostě stávalo, stává a bude se dít v životě mnoha kapel. Odejít a jít za novým projektem s novým repertoárem je asi jak říká Štěpán „legitimní“. Je nutné konstatovat, že v kapele se jak v osobní, tak ani jiné rovině nic špatného nestalo.

Bohužel co vyplavalo nyní na povrch, se ukazuje jako velký Štěpánův podraz. Již vypustil název nové kapely, který je plagiátem N.V.Ú. a stejně tak bude dle jeho slov vypadat i repertoár. Štěpán si moc dobře uvědomuje, že by měl bez skladeb N.V.Ú. pramalou šanci uspět. Sám svůj odchod obhajuje vyhořením, a že se stává revivalem sama sebe, ale výsledek je takový, že jeho nová kapela bude skutečným pokusem o revival kapely N.V.Ú., nehledě na zneužití loga kapely, což je pro N.V.Ú. nepřijatelné .

My k tomu můžeme jen říct, že kytary nezahodíme. Makáme na tom dlouhý roky a často je to vše ve vražedným tempu vzhledem k našim životům. Byla to a je velká dřina, aby tato kapela mohla dýchat a můžeme vám slíbit, že to nezabalíme a N.V.Ú. pojede dál s novým pěvcem. Co také jiného zbývá.

Věříme, že věrní a nepovrchní z Vás zůstanou a budeme mít i nadále vaši přízeň. Jak je vidět i na této malé scéně, kde ve výsledku o nic nejde, se bohužel mohou tyto věci dít. Kapela byla vždycky jako druhá rodina, ale jen do té doby než vás ego a kult osobnosti přesvědčí o své výjimečnosti a překoná zdravý rozum, jak se to stalo Štěpánovi. Podraz tohoto kalibru je neodpustitelný.

N.V.Ú. se z toho neposere a prostě uvidíme se! Ve výsledku jde o zábavu, dobrou atmosféru a další pogo mejdany, na kterých společně zase zapaříme!

Pafka, Jarda, Martin a Dejv

FANBOX

rychlé odkazy

 

 

Rychlý kontakt

  • Addresa : Východní Čechy,
  • Email :  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Telefon : +420 603 765 640